Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

[opinie] Effie (gekony orzęsione) - NIE POLECAM

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
3 odpowiedzi na ten temat

#1 magda

magda
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4635 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 11 września 2013 - 09:52

NIE POLECAM Effie jako Sprzedawcy.

Miesiąc temu zamówiłam u Niej gekonka. Pani wyjeżdżała więc natychmiastowy zakup nie mógł się odbyć. W ostatnim mailu napisała, że zarezerwuje go dla mnie i wyśle jak tylko wróci z urlopu. Chciałam z góry zapłacić ale kontakt się urwał gdyż Sprzedającej już nie było więc nie doczekałam się danych do przelewu. Niestety po terminie urlopu kontaktu ze Sprzedającą wciąż nie było. Ignorowała wiadomości na forach, maile.. a ja czekałam aż w końcu odpowie. Udało mi się złapać ją na gg (myslę, że gdyby wiedziała w jakiej sprawie piszę również by mnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez magda, 11 września 2013 - 10:34.

#2 elo93

elo93
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4437 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Śrem

Napisany 12 września 2013 - 09:05

Wysyłanie takich zwierząt jak gekony, agamy powinno być zabronione i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 magda

magda
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4635 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 12 września 2013 - 09:41

Miałam na myśli wysyłę PKS/PKP bo tylko takie biore pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez magda, 12 września 2013 - 09:43.

#4 elo93

elo93
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4437 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Śrem

Napisany 12 września 2013 - 10:30

Miałem na myśli wysyłanie w paczce pocztą .Oczywiście PKP to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.