Witam tak jak w temacie czy jedną żabę z tego gatunku mogę trzymać w akwarium 13 l
Moja prośba to jak by ktoś mógł żeby wkleił zdjęcie swojego zbiornika z karlikami szponiastymi
Napisany 08 września 2013 - 17:23
Witam tak jak w temacie czy jedną żabę z tego gatunku mogę trzymać w akwarium 13 l
Moja prośba to jak by ktoś mógł żeby wkleił zdjęcie swojego zbiornika z karlikami szponiastymi

Archiwum ogłoszeń

Żaba rogata, Aga, Żółw stepowy, Żółw pręgowany, Żółw wonny, Żółw kasztanowaty, Żółwiak, Żółw stepowy,Karlikvantis_terra, 20 cze 2022  | 

| 

| 
     |||

warunki hodowli

Płazy

Karlik szponiasty - poziom wody w terrariumDarekP, 22 lut 2022  | 

| 

| 

| 

||

początkujący płazy

Płazy

czy karlik szponiasty albino może być ze zwykłymi ?HiImRotkiw, 22 kwi 2021  | 

| 

| 

| 

||

warunki hodowli

Płazy

Karlik szponiastyPain96, 30 wrz 2020  | 

| 

| 

| 

||

Archiwum ogłoszeń

Żaba lat. bambusowa, Kumak dalekowschodni, Traszka waltla, Karlik szponiastyvantis_terra, 11 gru 2019  | 

| 

| 

Napisany 08 września 2013 - 18:14
a jeszcze czy będzie potrzebny filtr i grzałka czy nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 września 2013 - 20:08
grzałka nie, filtr tak - kubełkowy. Obsadź to roślinkami. Ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 września 2013 - 21:19
Na jedną żabkę wystarczy bez problemu. Filtr jest raczej wskazany,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Lewy0, 08 września 2013 - 21:26.
Napisany 09 września 2013 - 12:13
Napisany 09 września 2013 - 13:20
A czy zbiornik musi mieć pokrywę czy nie bo zdecydowałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 września 2013 - 14:07
Napisany 18 października 2013 - 14:21
Minął już miesiąc od założenia tematu, ale 13 litrów- nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 października 2013 - 20:44
mi żaden nie uciekł przy 10ciu centymetrach zostawionych-a miałem je...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Rickson, 18 października 2013 - 20:46.
Napisany 19 października 2013 - 07:32
A u mnie wychodziły na spacer, choć nie musiały, bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów