Witam , dostałem 2 młode modliszki w pojemniku do analizy do moczu. 120ml.
I mam pytanie , czy będę mógł te 2 trzmyać w tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 17:33
Witam , dostałem 2 młode modliszki w pojemniku do analizy do moczu. 120ml.
I mam pytanie , czy będę mógł te 2 trzmyać w tym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kupię
Kupię modliszki L1-L3xayaraf863 ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
PARY: Rzadkie ModliszkiEndorlado, 01 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Modliszki hurt - Storczykowe , Smocze i inneEndorlado, 19 lip 2025 |
|
![]() |
|||
WYPRZEDAŻ - MODLISZKI BOXER , Deroplatys gorochoviEndorlado, 27 cze 2025 |
|
![]() |
|||
KATYIDS (drapieżne pasikoniki), modliszki STORCZYKOWE, isopody Merulanella i inneEndorlado, 20 cze 2025 |
|
![]() |
Napisany 05 września 2013 - 17:44
młode tzn. w jakim L? bo od L3-4 zaczynają się zjadać, więc lepiej rozdzielić. mozesz karmik częściami pinek, ale zdrowsze będą owocówki ;) mrówkami raczej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 17:48
CHyba l1.
I jak z pojemnikiem , bo mogę je rozdzielic , ale nie wiem , jak z wystrojem?
Napisany 05 września 2013 - 18:16
Napisany 05 września 2013 - 19:02
Parasphendale affinis oraz agrionina
Czy zamiast zakrywki , mogę dać jakąś siatkę?
Jeśli po prostu przykleję do zakrętki , to czy jako wentylacja wystarczą dziury...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 19:29
W takim razie koniecznie rozdziel modliszki. Jasne, zamiast zakrętki możesz dać siatkę, sama w sobie stanowić będzie wentylację. Ręcznik papierowy kładziesz na dno jako podłoże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 19:45
generalnie płatki kosmetyczne chyba lepiej zdadzą egzamin, są okrągłe i nie musisz ciąć :) a co do siatki, przykleić nie radzę ze względu na opary...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 20:00
Czy mogą być te waciki kosmetyczne okrągłe , i czy mogę 1 modliszkę zostawić w pojemniku , w ktorym ją dostalem ?
Tam jako powierzchnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 września 2013 - 20:10
Waciki jak najbardziej mogą być okrągłe :) możesz jedną zostawić, tylko zmień papier na zwilżony (NIE MOKRY) wacik i w jednym i drugim pojemniku.
Napisany 05 września 2013 - 20:11
Jak postawić ten wacik - tylko 1? , po prostu na podloze , czy jakos moze na skos?
I jako siatki czego najlepiej użyć? ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów