Witam, szukałem trochę o owadach drapieżnych w Polsce, ale mi coś nie wychodzi.
Chodzi mi o to, abyście podali trochę tych owadów, które nie są pod ochroną i można je hodować.
Napisany 01 września 2013 - 09:31
Witam, szukałem trochę o owadach drapieżnych w Polsce, ale mi coś nie wychodzi.
Chodzi mi o to, abyście podali trochę tych owadów, które nie są pod ochroną i można je hodować.
Archiwum ogłoszeń
Krocionogi, isopody I Owady Animals Live 14.12Psalmopeus, 13 gru 2025 |
|
|
|||
wysoki priorytet
Propozycje, sugestie, problemy
Transport ptaszników samolotem z Polski do IrlandiiKamilBJJ |
|
|
|||
Sprzedam karmówkę
Owady karmowe wypełnione pojemniki bez ściemyAdrianChod, 29 cze 2025 |
|
|
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
KATYIDS (drapieżne pasikoniki), modliszki STORCZYKOWE, isopody Merulanella i inneEndorlado, 20 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Krocionogi,isopody, ślimaki i owadyPsalmopeus, 02 maj 2025 |
|
|
Napisany 01 września 2013 - 10:10
Z pająków to na pewno tygrzyk paskowaty,był dawniej pod ochroną...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2013 - 10:21
Połowa zwierzaków, które wymieniłeś nie jest owadem. Nauczmy się rozróżniać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2013 - 10:22
Z polskich to mrówkolew, kusak cezarek, biegaczowate, trzyszcze,pasikonik zielony, pluskwiaki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2013 - 09:31
Samych chrząszczy, nadających się do hodowli, są setki gatunków. W...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2013 - 10:05
Czy gatunki, które wymieniliście aktywnie polują?
Bo chodzi mi o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2013 - 11:04
Te, które wymieniłem, polują aktywnie. Również aktywnie polują trzyszcze i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2013 - 17:27
Na polu znalazłem takie coś, co to jest wie ktoś?
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)Napisany 02 września 2013 - 18:21
Trochę niewyraźne zdjęcia. Wydaje mi się, że coś z rodziny Carabidae. Proszę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2013 - 19:59
Tak, Carabidek. Też nie siedzę w tej rodzinie, ale to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów