Witam. Jakiś czas sobie zrobiłem przerwę od hodowania straszyków. Gdy zajmowałem się tym ostatni raz "na poważnie" był chyba rok 2008 albo jakoś tak.Ostatnio jednak wróciłem, i najpierw zakupiłem parę gat. owadów, po czym musiałem z nich zrezygnować przez częste wyjazdy. Obecnie mam tylko dwa gatunki.
Ale nie o tym miałem. Chodzi mi o to że w 2007r. gdy hodowałem owady, popularnością cieszyły się australisjkei, na allegro było ich multum. Teraz widzę podobna fazę na diabelskie. Dużo aukcji, na forum masa tematów na ich temat. Skąd ta popularność? Zwłaszcza że pamiętam że jak my je hodowaliśmy z kolegami to był...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 sierpnia 2013 - 23:43
Podobne tematy: Popularność straszyków diabelskich x
Straszyki
pokarm dla straszyków w sklepachBursztynowy, 20 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Straszyki
pokarm dla straszykówBursztynowy, 19 wrz 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący owady
Straszyki
Jaka wielkość terrarium dla patyczaków i straszyków ??isopodlover, 17 cze 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Oferta straszykówpiter11, 04 sie 2023 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Oferta straszykówpiter11, 16 mar 2023 |
|
![]() |
Napisany 24 sierpnia 2013 - 09:23
Jest to poprostu łatwy w hodowli,ładny,nie wymagający dużo czasu i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 sierpnia 2013 - 11:18
Australijskie się skończyły przez słabe geny, padały z niewiadomych powodów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2013 - 23:42
Australijskie zdecydowanie po 1 potrzebują więcej miejsca a nie każdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów