Witam. Na wstępie piszę, że jestem na tym forum od 1h. Zapragnęłam hodować jakiegoś patyczaka. Jutro mam możliwość kupić od sprawdzonego terrarysty patyczaka rogatego. Ale jest jedno "ALE"... nie podoba mi się w tych stworzonkach to ich nieszczęsne rozmnażanie. Z jednej strony jestem gotowa mieć takiego owada w domu ale z drugiej strony jak mi się taki patyczak rozmnoży w zawrotnych ilościach to nie będę miała co zrobić z maluchami. Nie mam serca rozgniatać jajeczek. (Z tego co czytałam, niektórzy tak robią.) Mi wystarczyłby tylko jeden patyczak.. no max 2. A co z resztą?
Może istnieją jakieś gatunki, które rozmnażają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 00:28
Podobne tematy: Pytanie o rozmnażanie i gatunki. x
Kupię
Kupię różne gatunki ślimakówArrow2000, 28 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Troche Isopody różne gatunki Zapraszam wysyłka zimowa !SpidersPassion, 05 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
3 gatunki amplybygBartekR |
|
|
|||
Ptaszniki
RozmnażanieMatejj366, 03 mar 2025 |
|
|
|||
Gatunki
[Gatunki] Camponotus cruentatusskorpion123, 07 wrz 2025 |
|
|
Napisany 21 sierpnia 2013 - 00:56
Jak Ci nie pasuje rozgniatanie, zwykłe wyrzucanie do kosza to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 08:41
Jeśli nawet nikt nie przyjmie,to do zamrażarki na kilka minut,i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 10:09
Jest cała masa gatunków, które rozmnażają się tylko płciowo, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 11:34
Napisany 21 sierpnia 2013 - 11:53
Liścce to jednak nie najlepszy pomysł. Zwłaszcza giganteum. Jeśli już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 sierpnia 2013 - 13:05
Ok. Dzięki za pomoc. Kupuję patyczaka ;)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany