Witam wszystkich mam pytanie ,który z tych ptaszników byście polecili na pierwszego ptasznika ??
Lasiodora parahybana czy ge Acanthoscurria geniculata :-D chyba że polecacie innego???
Napisany 08 sierpnia 2013 - 21:21
Witam wszystkich mam pytanie ,który z tych ptaszników byście polecili na pierwszego ptasznika ??
Lasiodora parahybana czy ge Acanthoscurria geniculata :-D chyba że polecacie innego???
Napisany 08 sierpnia 2013 - 21:24
Jest sporo tematów i publikacji, czy nawet filmików na YT,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2013 - 21:36
podoba mi się geniculata ale czytałem że jest dosyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2013 - 21:58
Mam L. parahybane L8 i A.geniculate L7, polecam A. geniculate...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2013 - 22:37
to jednak dobrze wybrałem genieniculate :-D...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2013 - 22:59
To czy pająk jest narwany, czy też nie, to cecha...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2013 - 07:13
Witaj, ja sam na jednego z pierwszych ptaszników wybrałem genie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2013 - 07:28
Ja bym Ci polecił wziąść oba te pajączki, oczywiście jeżeli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2013 - 14:57
też tak się zastanawiałem miejsca mam dosyć a drugie ter.bym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 sierpnia 2013 - 15:13
Geniculata na początku bez szału, a potem trochę lepiej... moja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów