Witam mam w zamiarze zakupic weza zbozowego (albiono) i nie wiem co potrzebuje do niego jak go karmic ,czym,jak podawac.To bedzie mlody osobnik.Co mu dac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Chce zaczac przygode z wezem zbozowym

lip 17 2013 13:52
Zbanowany
Napisany 17 lipca 2013 - 13:52
Podobne tematy: Chce zaczac przygode z wezem zbozowym x
Modliszki
Co trzeba mieć rzeczy zacząć z hodowlą modliszki.PANDA_054, 21 sie 2024 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy węży
Szukam pomocy. Z małym wężem mahoniowymHelpmahon ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy węży
Jak podnieść ogólną temperaturę w plastikowym pojemniku z małym wężem zbożowym.cthulhu30, 28 paź 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Terrarium z wężem na ?rado_pszczyna, 11 gru 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Terrarium z wężem na terraria lub pajeczakirado_pszczyna, 25 lis 2022 |
|
![]() |
Napisany 17 lipca 2013 - 13:58
Ogólnie od czegoś jest portal i opisy gatunkowe, leniu smierdzący -.-
Jak pytasz o takie rzeczy, powinieneś od razu zarzucić pomysł hodowli tego gada,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Napisany 17 lipca 2013 - 14:19
Znowu takim amatorem nie jestem jakimś tam kontakt i wiedzę miałem o wężach.Zacząłem właśnie ten temat aby się dokształcić a narazie jeszcze nie kupuje.Wcześniej zbieram...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lipca 2013 - 14:34
Wszystko masz w opisach, jak się zachowują, czym karmić, w jakich temperaturach trzymać oraz jakie wymiary terrarium. Naprawdę, wszyściutko w opisach jest, zbożówki są na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 lipca 2013 - 10:51
dokładnie... ja 2 miesiące przed zakupem węża wałkowałem wszystko na temat karmienia i ogólnej hodowli. przejrzałem też setki filmów na YT dzięki czemu nie musiałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 lipca 2013 - 14:55
Zbanowany
Napisany 23 lipca 2013 - 13:53
wachos dzięki ! tego było mi trzeba !!!
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów