Witam. Mieszkam od 18 lat w małej miejscowości pod Kołobrzegiem.. Poszedłem zrobić dzisiaj parę zdjęć plaży i robiąc panoramę telefonem poczułem, że coś usiadło mi na nodze.. Z doświadczeń stwierdziłem, że to pewnie mucha albo inny owad, więc szybko nie patrząc na to co tam było zrzuciłem to drugą nogą. Kiedy spojrzałem pod siebie zobaczyłem pająka, który odskakuje ( bądź bardzo szybko odbiegł) ode mnie, wtedy fokus mojego telefonu skupił się na tym też pająku.. Jak mieszkam tu od swojego urodzenia, takiego okazu nie widziałem, nie interesują mnie też te stworzenia, ale postanowiłem dowiedzieć się jednak, czym jest ten pająk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lipca 2013 - 19:27
Podobne tematy: Pająk spotkany na plaży x
warunki hodowli
Ptaszniki
Pająk omija włókno kokosoweAnimer84, 09 lut 2025 |
|
|
|||
zachowania
Ptaszniki
zbunkrowany pająkBlashot |
|
|
|||
identyfikacja
Ptaszniki
Pająk, Meksyk. Cóż to?tv3, 05 gru 2024 |
|
|
|||
tematy ogólne
Ptaszniki
co to za pająk ?Matejj366, 27 lis 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Ptaszniki
Pajak nie robi wylinkiGuDiX, 06 lis 2024 |
|
|
|
Napisany 13 lipca 2013 - 20:11
Witam jestem na 1000% pewien że jest to Arctosa littoralis...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lipca 2013 - 20:59
Dziękuję za odpowiedź, poczytałem trochę w internecie i z tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Magestar, 13 lipca 2013 - 21:02.
Napisany 14 lipca 2013 - 12:31
Napisany 14 lipca 2013 - 23:30
Dziękuję za sprostowanie, nie zastanawiałem się zbytnio nad swoją wypowiedzią...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany