Witam, dawno, oj bardzo dawno nie było mnie na forum, ale to dla tego, że teraz siedzę na ,,zolvie.net''. Jak pamiętacie mam parkę około 15-sto letnich czerwonolicych, w której samiec strasznie żarł samicę. Po długich dyskusjach zdecydowaliście, że najlepiej będzie żółwie rozdzielić. Dałem im jednak szansę i nowe akwa i problem prawie zniknął. Od tej wiosny, moje żółwie siedzą w basenie w ogrodzie, i mają tam żółwiowy raj. Ostatnio postanowiłem, że z racji tego że moja samica co roku znosi jaja, rozdzielę zółwie na miesiąc,dwa i będą może miały gody z prawdziwego zdarzenia :-D . Samica została w basenie, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2013 - 17:15
Podobne tematy: Pomocy ! Czy tak wygądają zaloty ?? x
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Ptaszniki
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn |
|
|
|||
odmiany barwne
Ptaszniki
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
|
|
||
warunki hodowli
Legwan zielony
Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 |
|
|
|||
Terrarystyka
pomocy gekon orzensiony dziura w podniebieniuKulas, 01 gru 2024 |
|
|
Napisany 10 lipca 2013 - 17:59
To na 90% zaloty, jeżeli żółwica nie chce "przyjąć" tańca...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2013 - 18:21
Dzięki, za odpowiedź, ale właśnie wróciłem znad basenu i stwierdzam,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2013 - 18:23
Kopulacja może trwać kilka minut i kilka godzin, a może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 lipca 2013 - 18:32
A może ona, ma już jajka w sobie i dla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez lis_ek, 10 lipca 2013 - 18:32.
Napisany 10 lipca 2013 - 18:59
A może ona, ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2013 - 21:27
Dzisiaj, nadszedł dzień czyszczenia basenu, więc samica przymusowo wylądowała w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany