Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

początkujący węże

- - - - -  
Boa constrictor ?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
11 odpowiedzi na ten temat

#1 erykgosz99

erykgosz99
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4580 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 08 lipca 2013 - 22:56

Cześć :-D

Z dusicieli wybrałem "Boa dusiciela". :-D  Pozostaje jednak pytanie który podgatunek rośnie do 2,5m.

Myślałem o Boa constrictor amarali, ale nie wiem jakie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Boa constrictor ?     x

#2 Rhimen

Rhimen

Pomocny w dziale węże

• Pomocny
  • Z nami od: 6842 dni
  • Polska / Opolskie / Kędzierzyn Koźle

Napisany 08 lipca 2013 - 23:18

nie spotkałem jeszcze w handlu tego podgatunku(może słabo szukałem), ale tani na pewno nie będzie.

2,5m nie przekracza obecnie każdy oferowany boas w dziale sprzedam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Zsasz

Zsasz

Miniony Pomocny w działach początkujący hodowcy węży oraz początkujący hodowcy jaszczurek

• Moderator.nieaktywny
  • Z nami od: 4791 dni
  • Polska / Śląskie / Wilamowice

Napisany 08 lipca 2013 - 23:21

Są podane wymiary terrariów. Ale iśc po najmniejszej linii oporu to też nie sztuka. Ja bym zrobił 130x65x80 :D Sam takie mam dla b.c.i. i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez Zsasz, 08 lipca 2013 - 23:29.

#4 Grysznak

Grysznak
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4821 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Bydgoszcz

Napisany 09 lipca 2013 - 05:38

Żaden boas ze sklepu nie urosnie Ci ponad 2.5m, cena nominału to 150-250zl sadze.

Terra jak Zsasz powiedzial

Zawsze mozesz wziac samca co pewnie i do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Zsasz

Zsasz

Miniony Pomocny w działach początkujący hodowcy węży oraz początkujący hodowcy jaszczurek

• Moderator.nieaktywny

Napisany 12 lipca 2013 - 18:45

Jak nie stać Cię na odmianę i zostaje ,,kundelek" to bierz samca, duże nie rosną. Ale jak Cię nie stac na to 100-150 zł więcej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 erykgosz99

erykgosz99
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4580 dni
  • Polska / Pomorskie / Gdynia

Napisany 12 lipca 2013 - 19:44

A kto powiedział że nie mam kasy ? Chodziło mi o to że nie chce za dużo wydać na węża żeby ładniejsze terra mu zrobić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Rhimen

Rhimen

Pomocny w dziale węże

• Pomocny
  • Z nami od: 6842 dni
  • Polska / Opolskie / Kędzierzyn Koźle

Napisany 12 lipca 2013 - 20:26

A kto powiedział że nie mam kasy ? Chodziło mi o to że nie chce za dużo wydać na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Zsasz

Zsasz

• Moderator.nieaktywny

Napisany 12 lipca 2013 - 21:05

Nie mówię, że nie masz, to gdybanie. Jeśli Cię uraziłem, to wybacz. Ja powiem od siebie tyle, że gadzina mi pochłonęła ok. 2000. Bo terrarium...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 PzkpfwVI

PzkpfwVI
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4725 dni
  • United Kingdom

Napisany 12 lipca 2013 - 21:12

Chodziło mi o to że nie chce za dużo wydać na węża żeby ładniejsze terra mu zrobić i właśnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Zsasz

Zsasz

• Moderator.nieaktywny

Napisany 12 lipca 2013 - 21:23

Z tym praktycznym, to tak nie do końca wg mnie. Ja na pierwszym miejscu stawiam raczej wygodę gada. Ale fakt faktem, nie wolno tego robić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.