Witam dziś nabyłem nowego pająka sprzedawca powiedział że to nhandu a później powiedział że geniculata. Zadzwonił do kierownika i powiedział że to hybryda troche tego i tego kupiłem ją jak myślicie dobrze zrobiłem.
Napisany 18 czerwca 2013 - 12:58
Witam dziś nabyłem nowego pająka sprzedawca powiedział że to nhandu a później powiedział że geniculata. Zadzwonił do kierownika i powiedział że to hybryda troche tego i tego kupiłem ją jak myślicie dobrze zrobiłem.
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Hybryda zbożówki na ptasznikiNemo_Art, 14 gru 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Hybryda zbożówki samicaNemo_Art, 03 lis 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Hybryda zbożówki i vagansyNemo_Art, 03 lis 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Giełda Kraków- Boa Tęczowe, zbożówki, regius, hybryda śląsk/giełdyAbsinth, 10 lis 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
SPRZEDAM Samica (hybryda) zbożówka/pyrocornIkiiki, 16 maj 2022 |
|
![]() |
Napisany 18 czerwca 2013 - 13:03
Daj zdjęcie to ci powiemy co to naprawdę jest
Napisany 18 czerwca 2013 - 13:45
Niemożliwe jest hybrydowanie dwóch różnych rodzajów więc to co Ci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2013 - 15:51
dodaj zdjęcie i będzie po sprawie ale moim zdaniem to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez SucheMajtki, 18 czerwca 2013 - 15:53.
Napisany 18 czerwca 2013 - 18:15
Kolega dwa piętra wyżej dobrze napisał. Nie możesz skrzyżować np....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2013 - 13:41
Szczerze to zrobiłeś błąd że kupiłeś cokolwiek od inteligenta który...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów