O jakiej porze karmicie swoje skorpiony ?
Napisany 18 czerwca 2013 - 12:38
Podobne tematy: Karmienie x
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Karmienie a wystrój pojemnikammax88, 04 cze 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Karmienie z pincety z problem...Janiu, 24 kwi 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Karmienie mącznikamiKamxi, 26 sty 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy węży
Karmienie niejadka - jaja w diecie węża?akot, 24 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 18 czerwca 2013 - 12:50
Wszystkie pajęczaki karmię wieczorem, bo wtedy są najbardziej aktywne. No chyba, że chodzi o grupówki skorpionów - wtedy owady jakieś biegają zawsze. Ale w gruncie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2013 - 14:11
Tak jak powiedział poprzednik, wieczorem są bardziej aktywne ale raczej nie zrobi to większej różnicy o której będziesz to robić. Karm wtedy gdy masz na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2013 - 15:21
Napisany 18 czerwca 2013 - 15:29
Niech biegają. Skorpiony są dorosłe? Jeśli tak, to w ogóle nie masz się czym przejmować, bo linieć już i tak nie będą, więc w żaden...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2013 - 16:20
Skorpiony to l2 więc :D Całe życie przed nimi. Ale zakupie mączniki to im będę na noc wrzucał, bo o nie to już nie ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2013 - 17:10
Mączniki to najgorszy wybór, mają dużo tłuszczu a mało wartości odzywczych. Kup wylęg świerszcza albo karaczana tureckiego.
Napisany 21 czerwca 2013 - 13:56
Czy występuje u skorpionów polowanie grupowe? Bo zastanawiałem się jakby tak wrzucić dorosłym skorpionom np. mysz czy coś podobnego i się zastanawiam czy istnieje coś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2013 - 18:48
Co do polowania grupowego to nie jestem pewien ale raczej czegoś takiego nie ma (mogę się mylić). Ale pytanie moje po co skorpionowi dawać gryzonia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 czerwca 2013 - 19:01
Tak, pytam z ciekawości. Nie mam jakiejś żądzy patrzenie na czyjeś cierpienie
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów