Witam, mam poważny problem z gekiem jest u mnie około 5 miesięcy nigdy nie jadł dużo, ale teraz zupełnie przestał jeść (około miesiąca).Stosowałam ciepłe kąpiele i masowałam brzuszek dostał też parafine,niestety stan zdrowia się nie poprawił kał był oddany do badania nie ma pasożytów.Na tą chwilę karmie gekona papką ze świerszczy mączniaków i witamin niestety nadal jest bardzo chudy i co najgorsze nie otwiera oczu.Mam dwa gekony drugi jest zdrowy i pięknie rośnie podzieliłam już terra żeby były osobno.Proszę pomóżcie co mogę jeszcze zrobić żeby mu pomóc.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 sierpnia 2006 - 22:30
Podobne tematy: Co się dzieje gekon chudnie? x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Początkujący hodowcy węży
Coś się dzieje z ogonemKuchi9595ddds ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 31 sierpnia 2006 - 22:43
Nie wiem co to może być, ale wydaje się nieciekawe......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2006 - 23:09
Byłam u weta, ale niestety nic nie stwierdził na początku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2006 - 09:01
rozumiem że skoro go karmisz papką to nie chce jeśc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2006 - 10:19
gdzie go kupilas? Może to kokcydioza..byla kiedys taka partia gekow..Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2006 - 10:33
Dziękuję za zainteresowanie i już tłumaczę gekon nie przyjmuje sam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2006 - 11:15
o ja, wygląda jak z getta ;(. naprawde współczuję ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2006 - 16:31
Dziękuję wszystkim, ale pomimo moich starań nie udało się :(...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów