Cześć, za jakiś rok zamierzam sobie sprawić węża. Czy Boa Dusiciel byłby dobry na początek? O terrarium nie ma się co martwić- zapewnię mu odpowiednie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2013 - 19:35
Podobne tematy: Boa Constrictor na pierwszego węża x
Kupię
Kupie Samca boa constrictor odmiany sunglowpaweł19, 12 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Młode boa constrictor cb25adrian003, 03 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
1.0 boa constrictor constrictor GuyanaAlessandro ![]() |
|
![]() |
|||
Fotorelacje z budowy zbiorników i osprzętu
Ocena pierwszego terrariumNighter, 11 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Oddam
Oddam boa constrictorkpgum, 20 lut 2025 |
|
![]() |
Napisany 09 czerwca 2013 - 20:56
Nie wydaje mi sie, zeby BCI byl trudniejszy w hodowli od rega. Fakt, ze boaski sa wieksze, masywniejsze i zarazem silniejsze, ale zazwyczaj to sa spokojne,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2013 - 21:39
Dzięki :) Podałeś za przykład BCI, czy BCC są agresywniejsze/trudniejsze w hodowli? Bo myślę o Boa o długości 250-300 cm. a z: https://www.terrarium.pl/topic/164528-dlugosc-boa-constrictor-komplet-rozmiarow-dla-ciekawych/ wynika, że to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2013 - 21:56
Tylko że kupienie czystego B. c.c. graniczy z cudem... przynajmniej u nas...
Poziom agresji u B.c.i. i B.c.c. jest raczej taki sam... wymagania teżtakie same.....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 czerwca 2013 - 23:11
Regularnie dostepne sa surinam/guyana czy melanogaster.
Rosna wolniej i dojrzewają później. Wymagają wiekszej uwagi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 czerwca 2013 - 10:27
Potwierdzam to co napisali poprzednicy. Boa c. jest świetnym wężem. Dla mnie nr1. Nigdy,przenigdy nie miałem z nimi problemów. Najważniejsze zalety to: -nie grymaszą przy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów