Jestem ciekawa czy jest jakiś gekon (nie eublefar) który zachowuje się jak agama brodata?? (chodzi mi oto że się przywiązuje do właściciela, lubi być głaskany itd...)
z góry przepraszam jeżeli pytanie wydaje wam się głupie i bezsensowne :/
Napisany 02 maja 2013 - 13:43
Jestem ciekawa czy jest jakiś gekon (nie eublefar) który zachowuje się jak agama brodata?? (chodzi mi oto że się przywiązuje do właściciela, lubi być głaskany itd...)
z góry przepraszam jeżeli pytanie wydaje wam się głupie i bezsensowne :/
zdrowie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony - zmiana po przeprowadzce do nowego terrariumkrisoneone |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Gekon żmijowy , parka gekonów tureckich , phalsuma grandispawllo8, 04 cze 2024 |
|
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
kupię Gekon żmijowy (Hemidactylus imbricatus)xdusheq, 24 paź 2025 |
|
|
|||
Kupię
kupię Tropiocolotes steudneri - gekon pigmejskixdusheq, 22 paź 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia |
|
|
Napisany 02 maja 2013 - 13:50
Ale eublefary ani agamy brodate nie lubią być głaskane. Jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 maja 2013 - 19:14
ok dzięki, nie znam się na agamkach, po prostu oglądając...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 maja 2013 - 19:20
Hmm...powiem tak, że zazwyczaj się to nie zdarza ale jedna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 maja 2013 - 22:42
Nie przepadam za ssakami, tym bardziej kotami... A że nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 maja 2013 - 09:22
Wątpię, żeby Cię nienawidziła :) Jest po prostu dziką jaszczurką,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 maja 2013 - 16:40
oj uwierz, jak włożę rękę do terra (np. po to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 maja 2013 - 16:59
felsumy to dosyś tolerancyjny gatunek ,ty widać masz po prostu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów