Otóz dzisiaj jak dawałem jeśc moim gekonom zauwazyłem że jedną tak jakoś wykręca. Tylna łapa była wykręcona tak ajkoś dziwnie, i głowa tak samo wykręcona w górę w strone tułowia .. jak ją wyjąłem można to było porównać do zwłok - jest ciepła ale żadnych ruchów .. .. Żyje, jeśc nie che, pić tak samo. Ponadto wogóle nie chce chodzić, można ją przekręcić na " plecy " a ona i tak nie będzie próbowała nic zrobić .. Wygląda to jakby była na jakimś haju ;d .. Co to może być? :C .. Dotykam w ogon, tułów i nic, zero kompletne,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Potrzebna szybka pomoc! Gekon zachowuje się jakby miał złamany kręgosłup :C x
Przypięty
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
0 |
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekon Williamsa Samiec _ Lygodactylus williamsi13216, 08 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
zachowania
Ptaszniki
PROSZĘ O PILNĄ POMOC z bardzo niepokojącym zachowaniem dopiszczonej samicy Psalmopeus irminia.teraphosa21, 30 lis 2025 |
|
0 |
|
|
||
zdrowie
Jaszczurki
Opary lakierow i gekon orzesiony i lamparciNiunks, 17 lis 2025 |
|
0 |
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Gekon orzęsiony - zmiana po przeprowadzce do nowego terrariumkrisoneone, 29 paź 2025 |
|
0 |
|
Napisany 29 kwietnia 2013 - 20:04
Skontaktuj się jak najszybciej z weterynarzem.
Napisany 29 kwietnia 2013 - 20:51
No jedyne rozwiązanie to weterynarz.
Napisany 29 kwietnia 2013 - 22:22
Opisz warunki w jakich trzymasz gekona i opisz z grubsza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2013 - 11:32
Napisany 30 kwietnia 2013 - 11:51
No i niestety, miałem jechać do weta o 9;11, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2013 - 12:57
Po śmierci gekona zawsze zapadają się oczy.
Może doszło do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2013 - 13:20
Wykręcanie ciała wskazywałoby na gazy, może to jakiś problem z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 kwietnia 2013 - 21:08
Ale ona te oczy miała zapadnięte jeszcze przed śmiercią, tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany