Witam,
Pisałem już w tym dziale na temat mojego węża, jego przejść itd. pod tematem "Lampropeltis getula floridana... " jednak po dłuższej wymianie zdań z innymi hodowcami węży i fotkach które wrzuciłem doszliśmy do wniosku, że posiadany przeze mnie podgatunek to nie floridana, tylko splendida. W związku z tym postanowiłem utworzyć nowy temat, już jako właściwy podgatunek dalej wypytywać i poruszać kwestie lampropeltis-ów, a konkretnie mojego podopiecznego splendida. Jak już pisałem w 'starym' temacie wąż, jest po przejściach i aktualnie się aklimatyzuje od czwartku w terrarium, niby wszystko z nim ok, ale w niedziele wieczorem podrzuciłem mu pierwszą kolacje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 00:02
Podobne tematy: Lampropeltis getula splendida x
Archiwum ogłoszeń
Corallus hortulanus, Dorosłe samice lampropeltis i wąż mahoniowybaal6, 03 lip 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Lampropeltis Honduras tangerine het albinoBartek, 31 paź 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Lampropeltis abnorma "hondurensis" CB24mat_33, 23 wrz 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Lampropeltis nelsoni albino, mexicana ultragranitbaal6, 16 maj 2024 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Lampropeltis nelsoni albino, mexicana ultragranitbaal6, 16 maj 2024 |
|
![]() |
Napisany 22 kwietnia 2013 - 00:32
Zdecydowanie za wczesnie podales pokarm, masz go od kilku dni,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 00:42
Napisany 22 kwietnia 2013 - 14:05
Heya,
Maly update do sytuacji mojego splendida. Rano wstalem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 23:35
Witam,
Jeżeli wąż zjadł mysz w niedziele w nocy to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 kwietnia 2013 - 00:49
Tylko ciekawe dlaczego sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2013 - 09:10
Dzisiaj, jak wymienialem wode w basenie u weza to 'posmyralem'...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 kwietnia 2013 - 10:42
Napisany 28 kwietnia 2013 - 22:41
Ok, ale jeszcze jedno pytanko mam. W zeszłą niedziele w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów