Mam pytanko do osób które miały styczność z Psalmopoeus Cambrigdei czy wszystkie są takie leniwe ,że trzeba żarcie podkładać mu pod kły prawie,czy tylko mój?Wogóle nie łazi po terrarium,tylko siedzi cały czas w konarze u góry i czeka aż samo jedzenie przyjdzie(na odległość paru centymetrów).Jest to samiec ok l9.Proszę o odpowiedzi:)
Napisany 19 kwietnia 2013 - 18:04
Podobne tematy: Psalmopoeus Cambridgei leniwy x
Ogłoszenia matrymonialne
Samiec P.cambridgei za 10młodych jeśli wyjdzie kokon.Vip3r, Wczoraj, 02:45 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samiec Pamphobeteus sp. Mascara 4 dc, psalmopoeus victori l3, Chromki 2,5 dc nsMarcinmxo, 12 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Psalmopoeus cambridgei 2 samice i samiecabazel, 03 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Samice Psalmopoeus victorirybek, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Mam na sprzedaż SAMICE:Ceratogyrus darlingi 3DC Monocentropus balfouri 4DC Phormictopus atrichomatus 2,5DC Poecilotheria metallica 3DC 7LS PsalmopoeusBaagor, 05 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 19 kwietnia 2013 - 18:38
Cecha osobnicza, wpływ na to mają oczywiście też warunki, obfitość...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 kwietnia 2013 - 18:40
Niektóre pająki są skore do przechadzek po pojemnikach, inne nie....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2013 - 06:48
Ptasznik siedzi cały czas w konarze,wczoraj musiałem świerszcza mu pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2013 - 12:30
W takim razie może nie jest aż tak głodny, żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2013 - 16:21
Jak nażarty to siedzi poco ma z kryjówki wyłazić, co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 kwietnia 2013 - 07:12
Dzięki za wszystkie odpowiedzi:)myślałem że tylko mój pająk jest taki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów