Witam,
przymierzam się do zakupu pytona królewskiego i zastanawiam się w jakim wieku kupić najlepiej.
Czytałam wiele opinii w temacie oswajania i wyciągania węża z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 kwietnia 2013 - 17:55
Witam,
przymierzam się do zakupu pytona królewskiego i zastanawiam się w jakim wieku kupić najlepiej.
Czytałam wiele opinii w temacie oswajania i wyciągania węża z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam węże
Pytony królewskie - Regius - Młode - CB25Komas1, Dzisiaj, 13:17 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Dorosły samiec P. victoriiTanghil, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Wycena dorosły samiec grammostola pulchraZoKoL, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Regius samiec + terrariumbibosz1, 29 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 15 kwietnia 2013 - 18:18
Witaj. Jak sam napisalas, waz to nie piesek, tak wiec oswoic sie go nie da, mozesz jedynie przyzwyczaic go do kontaktow z czlowiekiem.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 kwietnia 2013 - 15:29
Witaj. Jak sam napisalas, waz to nie piesek, tak wiec oswoic sie go nie da, mozesz jedynie przyzwyczaic go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez komarek22, 20 kwietnia 2013 - 15:41.
Napisany 22 kwietnia 2013 - 00:13
Definicja dosc ogolna, piszacy ja raczej nie brali pod uwage wezy zyjacych w terrariach.
Dla tego moim zdaniem oswoić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 09:04
Definicja dosc ogolna, piszacy ja raczej nie brali pod uwage wezy zyjacych w terrariach.
Piszący definicję miał na myśli znaczenie słowa,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez komarek22, 22 kwietnia 2013 - 09:31.
Napisany 22 kwietnia 2013 - 11:51
Zgadzam sie z twierdzeniem, ze kazdy waz ma inny charakter, i niekiedy moze on byc skrajny - leniwiec badz tez agresor.
A ten sielankowy filmik...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 kwietnia 2013 - 12:02
dla tego też jest to temat rzeka i można by było dyskutować o tym przy piwku przez wiele godzin ;)
Przedstawiłem tylko pewną alternatywę.
Wszystko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 kwietnia 2013 - 00:22
Wiele piwa - bezalkoholowego :E - wypito przy tego typu tematach, i jeszcze wiele bedzie wypite.
Musze przyznac, ze podwazyles jedna z teorii przekazywanych od dawna na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 kwietnia 2013 - 16:59
Na temat oswojenia powiem tak. Kupiłem dorosłego pyton królewskiego wiadomo na początku bał się wszystkiego nawet mojego ruch na drugim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 maja 2013 - 05:56
Co do oswajania, to moja samiczka boa mieszka ze mną jakieś 8 miesięcy, zawsze pełznie do mnie, wpełza mi pod koszulkę etc. Jest bardzo przyjazna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów