Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

początkujący węże

- - - - -  
Nowy na Forum :)

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#1 kinaj84

kinaj84
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4542 dni
  • Polska / Śląskie / Będzin

Napisany 08 kwietnia 2013 - 15:50

Witam Wszystkich pasjonatów gadów :) i nie tylko.

Mam na imię Łukasz i mam 28 lat, jestem nowy na forum można tak powiedzieć. Obserwowałem z ukrycia co się dzieje, no ale nadszedł czas się przywitać jak wymaga kultura :) Postanowiłem spełnić swoje marzenia, pasje z lat młodzieńczych :)

Zacznę od początku, zakochałem się w wężu zbożowym na moje szczęście bo jest to dobry gatunek dla początkującego a ja właśnie taki jestem ( tak przynajmniej wynika z opinii bardziej zaawansowanych hodowców ). Nie bójcie się nie będę zadawał głupich pytań. Poczytałem porządnie o gatunku jaki chciałbym w najbliższej przyszłości hodować, choć to i tak za mało, wiem praktyka czyni mistrza, ale nie kosztem zwierząt. Na razie jestem na etapie poszukiwania terra lub faunarium ( przejściowe ) to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Nowy na Forum :)     x

#2 kinaj84

kinaj84
  • Terrarysta

Napisany 08 kwietnia 2013 - 16:38

Widzę, że chyba dobrze kombinuje skoro nikt nie zgłasza uwag...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 o0matys0o

o0matys0o
  • Terrarysta
  • Z nami od: 5666 dni
  • Polska / Śląskie / Sosnowiec

Napisany 08 kwietnia 2013 - 16:40

Kryjówki przydałby się przynajmniej 2 - jedna nad kablem, druga...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez o0matys0o, 08 kwietnia 2013 - 16:41.

#4 kinaj84

kinaj84
  • Terrarysta

Napisany 08 kwietnia 2013 - 16:47

Witam. No starałem się żeby wszystko było oki :) w końcu temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Chuck998

Chuck998
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4543 dni
  • Polska / Łódzkie / Drzewica

Napisany 08 kwietnia 2013 - 16:51

Witam kryjówek więcej dołóż jeszcze przynajmniej jedną oraz tak jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 o0matys0o

o0matys0o
  • Terrarysta

Napisany 08 kwietnia 2013 - 17:03

Pytona królewskiego. Nie pisałem nic o docelowym, wyłącznie o tym,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 kinaj84

kinaj84
  • Terrarysta

Napisany 08 kwietnia 2013 - 17:07

Ok. Terrarium docelowe chciałbym 120 * 50 * 40, pewnie będę robił...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Edytowany przez kinaj84, 08 kwietnia 2013 - 17:08.

#8 Chuck998

Chuck998
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4543 dni
  • Polska / Łódzkie / Drzewica

Napisany 08 kwietnia 2013 - 17:12

O lol sorki :) o0matys0o pomyłka przy przeczytaniu.Nie wiem ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 o0matys0o

o0matys0o
  • Terrarysta

Napisany 08 kwietnia 2013 - 19:20

Rosną i linieją, ale czasami sprawiają problemy. Możesz dać do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Dem10

Dem10
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4564 dni
  • Polska / Lubelskie / Łęczna

Napisany 08 kwietnia 2013 - 19:29

Nie każda mała zbożówka będzie dobrze się czuć w docelowym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.