Witam.Mam żółwia czerwonolicego,którego że się tak wyrażę,nie planowałem.Otóż został on przygarnięty z ulicy,i to dosłownie.
Idąc ulicą,zauważyłem go kiedy sunął wzdłuż krawężnika,nie mogłem go tak zostawić,mógłby zostać rozjechany przez samochody.Jak się później
okazało był to żółw właścicielki salonu fryzjerskiego,która z kolei dostała go od zięcia,któremu jak wyszło z mojego "śledztwa" znudził się i po prostu go oddał.Pani ta nie miała akwarium więc trzymała go w oczku wodnym za domem,oczko te było nieogrodzone i żółw miał swobodę w poruszniu się co zresztą wykorzystał.Zasięgnąłem podstawowej informacji na temat żółwia,wkrótce potem z pomocą znajomych i rodziny dostałem akwa,ale było za małe.więc kupiłem większe.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2013 - 12:42
Podobne tematy: Żółw czerwonolicy podstawy hodowli x
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 05 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
C.hortulanus boa leśne piękne maluchy po rodzicach z holenderskiej hodowlishott88, 22 lis 2025 |
|
|
|||
żywienie
Zwierzęta karmowe
Rozpoczęcie hodowli drosophiliiartur_siara |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Redukcja hodowli!Cywil, 17 paź 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Nadwyżki hodowli w atrakcyjnych cenach. Zapraszam !!sewerboyyy, 11 paź 2025 |
|
|
Napisany 20 maja 2013 - 16:45
Tu chciałbym wiedzieć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 maja 2013 - 20:37
Zajrzyj na http://www.zolw.pl/ tam masz dosłownie wszystko.
PS. Twój żółw to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez a2, 20 maja 2013 - 20:39.
Napisany 20 maja 2013 - 21:32
Zajrzyj na http://www.zolw.pl/ tam masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany