Witam. Posiadam jeża pigmejskiego od około dwóch miesięcy, w miarę oswojony rozwija się na ręce, chociaż mogłoby być lepiej. Jednak mam z nim dość spory problem. Nie był on widoczny kiedy jeż mieszkał w terrarium, ale teraz urządziłem mu mieszkanko na podłodze, aby zawsze mógł sobie pobiegać. Kiedy rano wstaję, pokój jest cały w jeżowych kupach i innych nieprzyjemnościach... Jeż ma kuwetę wypełnioną trocinami, lub żwirkiem dla kota, próbowałem wielu różnych podłoży, ale chyba nie w tym rzecz. Jak mam nauczyć swojego jeża czystości? Nie wybrał on sobie nawet jednego stałego miejsca w pokoju, tylko stawia miny gdzie popadnie... Za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Jeż strasznie pokłócony z kuwetą.
Napisany 30 marca 2013 - 11:52
Podobne tematy: Jeż strasznie pokłócony z kuwetą. x
terrarium - podłoże
Budowa, osprzęt
Fuga może strasznie brudzić - ku przestrodzeWAK, 04 gru 2022 |
|
|
|
||
warunki hodowli
Węże
Kuweta klatkitrakowiec, 09 kwi 2021 |
|
|
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Agama strasznie wolno tyjemati8686x, 17 wrz 2019 |
|
|
|||
zdrowie
Legwan zielony
Legwan Zielony strasznie opuhniete okoTakiJA, 09 lip 2017 |
|
|
|
||
zdrowie
Aksolotle
Strasznie otyły aksolotl, czy może chory?yohaei, 02 cze 2016 |
|
|
|
Napisany 30 marca 2013 - 12:21
Niektóre jeże nigdy nie przekonują się do kuwety ;) Ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 marca 2013 - 13:13
Może ktoś zna jakieś sztuczki, żeby jeż w końcu zaczął...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 marca 2013 - 13:29
No właśnie może nie ogarnia terenu i nie umie znaleźć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 marca 2013 - 19:42
Właśnie problem w tym, że w terrarium też nie miał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 marca 2013 - 13:26
Po dwóch latach nauki mogę stwierdzić - niektóre jeże po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 marca 2013 - 16:03
Myślę, że jak jeżyk biega po podłodze to kuwetę ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2013 - 11:15
Może się nauczyć lub nie. Zrobię mały OT odnośnie jeży...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 kwietnia 2013 - 19:01
Jeż w miejscu spania ma rozłożony kawałek wykładziny a pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 kwietnia 2013 - 11:44
Z tą kuwetą u nas też nie jest dobrze... Zupełna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany