zamykaj otwór odpływowy od wanny gdyż mogła by się wcisnąć, ja swoją zbożówkę znalazłem w piekarniku. Nie wiem jakim cudem ona się tam dostała.
Powodzenia życzę :D
Napisany 27 marca 2013 - 20:50
zamykaj otwór odpływowy od wanny gdyż mogła by się wcisnąć, ja swoją zbożówkę znalazłem w piekarniku. Nie wiem jakim cudem ona się tam dostała.
Powodzenia życzę :D
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Uciekł mi gekon lamparcinkravczyk ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Skorpiony
Uciekł mi skorpionMiki3337, 16 paź 2024 |
|
![]() |
|||
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Wa zbożowy uciekł pod domAagusia2020 ![]() |
|
![]() |
|||
początkujący jaszczurki
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
Pomocy dzisiaj w nocy uciekł mi gekonterrarystyczny1120, 10 paź 2023 |
|
![]() |
|||
Media
Krokodyl uciekł z hodowli.Jaguś ![]() |
|
![]() |
Napisany 27 marca 2013 - 20:54
Był gdzieś temat na TCP ze zdjęciami gdzie potrafią się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2013 - 21:05
Rekord i tak pobiła Karla, która znalazła zbożówke wciśnieta za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2013 - 21:59
Mi jak Uciekł Mleczny znalazłem go na 2 dzień jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 marca 2013 - 22:54
Mam samca anery striped który za młodu zwiał ze 3...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2013 - 11:12
I wężyk sie znalazł , wczoraj moj kot go znalazł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2013 - 13:47
miejmy nadzieję że wąż cały.
Potwierdza się szukają ciepłego i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2013 - 17:39
I wężyk sie znalazł...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 kwietnia 2013 - 18:21
Nie, jest cały i zdrowy :D Juz myslałem ze po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 maja 2013 - 17:34
Szukaj w ciemnych wilgotnych i ciepłych miejscach np:
- łazienka
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów