To znaczy wiem, że młode karmi się codziennie świerszczami i karaczanami, ale ile tych świerszczy jej dać?
I co dawać dorsołej żabie i w jakich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 17:25
To znaczy wiem, że młode karmi się codziennie świerszczami i karaczanami, ale ile tych świerszczy jej dać?
I co dawać dorsołej żabie i w jakich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
jaszczura znowu je normalnie (apetyt ma wielki głowdówce) ale wciąż nie wiem ile karaczanów mam jej dawaćIgorBalcerski, 07 cze 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Żółwie wodno-lądowe
Co ile dawać wapno żółwiowiTestudo11, 19 sty 2024 |
|
![]() |
|||
![]() Ile dawać jedzenia i co jaki czas karmić węża mahoniowego?bartekkk_22, 18 lis 2020 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Płazy
Hibernacja u żaby rogatej?SprinTereK, 05 lis 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Płazy
Ile podawać pokarmu żabie rogatej?SprinTereK, 05 cze 2023 |
|
![]() |
Napisany 25 marca 2013 - 19:23
I co dawać dorsołej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 marca 2013 - 19:23
Żaby rogate karmimy, kiedy są głodne, po prostu i do syta. Chęć przyjęcia pokarmu można wywnioskować z zachowania żaby jeszcze przed jego podaniem. Te duże...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów