Witam,
Chciałbym by mi doradzono kupno Jaszczurki roślinożernej...
Dodam od siebie że jestem początkujący , próbowałem z Gekonem Murowym ale temu musiałem dawać robaki......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 16:26
Witam,
Dodam od siebie że jestem początkujący , próbowałem z Gekonem Murowym ale temu musiałem dawać robaki......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurka długoogonowa szmaragdowa i trawna, scynk ognisty , scynk szmaragdowylegvaan, 16 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaki jaszczurka będzie pasować do tego terrariumPalmixk ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
tematy ogólne
Jaszczurki
Jaka jaszczurka?Hobbit_66, 08 cze 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurka na początekPawel32, 24 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Jaszczurka zielona lacerta viridisBywalecasgardu9944, 12 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 25 marca 2013 - 17:03
Biczogon to zwierze dla zaawansowanych terrarystów raczej, i rośnie większy niż 40 cm.
Kup sobie żółwia lądowego wcina zielenine, i jest szansa że będziesz go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 17:04
Witam,
Dodam od siebie że jestem początkujący , próbowałem z Gekonem Murowym ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 17:10
Nie Czogoluma ( :D) tylko Czakuela. W zasadzie większość spośród najczęściej występujących w terrariach Biczogonów, jak również i Czakuele, średnio mierzą od 35 do 45cm....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 17:21
Mógłbym się zastanowić nad innymi gatunkami :)
Ale nie wiem moze jest jakaś jaszczurka , która jest dostępna w polsce , nie żywi się tymi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 17:30
Mógłbym się zastanowić nad innymi gatunkami :)
Ale nie wiem moze jest jakaś jaszczurka , która jest dostępna w polsce ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 17:30
No niestety taki jest urok terrarystyki - znamienita większość gadów żywi się bezkręgowcami, a z kolei te roślinożerne to bardzo wysoka poprzeczka. Skoro nie możesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 17:57
Nie można żywić go jedynie CDG!
Można, wg producenta zawiera odpowiednie składniki, a w tym białko oraz proteiny. :) Ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 18:09
Gady od zawsze mnie fascynowały ;)
Więc raczej tego nie zmienię ;) (jaszczurki).
Postaram się o Gekona Orzęsionego (przyciągnął moja uwagę) cóż nie ma problemu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 marca 2013 - 18:47
Postaram się o Gekona Orzęsionego (przyciągnął moja uwagę) cóż nie ma problemu z CGD a od czasu do czasu szarańczaka mogę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów