mam ptasznika brahmypelma boehmei l8 i nie wiem czy to samiec czy samica. jest jednen i co wiecej mój pierwszy, wiec metodą poruwnań nie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
identyfikacja boehmei
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 sierpnia 2006 - 06:27
Podobne tematy: identyfikacja boehmei x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Brachypelma boehmei samiecSand, 17 lip 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Samce X. white, B. boehmei, albopilosum. L. sazimai S. kordilerraBorello, 13 lip 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
identyfikacja
Ptaszniki
Identyfikacja płci. T.stirmi 8 DCPoetka, 06 lip 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
Brachypelma boehmei 4.5 DCforma789, 19 cze 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
identyfikacja
Przypięty
Jaszczurki
Identyfikacja jaszczurek - Wątek ogólnyempiu ![]() |
|
0 |
![]() |
Napisany 25 sierpnia 2006 - 08:39
Samica mocniej zbudowana od samca, choć często o mniejszej rozpiętości odnóży. Samiec ma haki na goleniach pierwszej pary nóg i narządy kopulacyjne na nogogłaszczkach. Ubarwienie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 sierpnia 2006 - 07:06
ok dzienki. raczej samica. ale ktura wylinka jest ostatnia ?? czyi ile ich jest ??
Napisany 26 sierpnia 2006 - 07:22
[quote name="Szaq17"]Samica mocniej zbudowana od samca, choć często o mniejszej rozpiętości odnóży. Samiec ma haki na goleniach pierwszej pary nóg i narządy kopulacyjne na nogogłaszczkach....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 sierpnia 2006 - 09:22
Dokładnie ile wylinek nikt Ci nie powie. Dorosły samiec z reguły samego ciała ma około 6 cm. Samica linieje całe życie, samce generalnie z osiągnięciem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 sierpnia 2006 - 15:47
ok dzienki bardzo
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów