Witam jestem tu nowy więc chciałbym was pozdrowić,a mianowicię wracając do tematu chciałbym kupić warana stepowego i dobrze wiem czego potrzebuje jakie ma wymagania i charakter ale bardzo mi się podoba nie tylko że duży ale jest ciekawą istota.(posiadałem do wczoraj legwana zielonego lecz sprzedałem kuzynowi legwan miał 3lata i czas na zmiany)I tu pierwsze pytanie jestem z wojewodztwa kuj-pom z małej miejscowości chełmnoi nigdzie nie mogę znaleść warana byłem w bydgoszczy toruń i nic był jeden ale tak zaniedbany że szok.... Niewiem czy warto kupywać przez internet chodzi mi o wysyłke czy jest chumanitarna nie szkodzi waranowi??? Może macie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kilka pytań o warana stepowego terrarium i zakup .
Napisany 12 marca 2013 - 12:55
Podobne tematy: Kilka pytań o warana stepowego terrarium i zakup . x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Jakiej firmy kabel grzewczy do terrariumgrunwald, 18 gru 2025 |
|
|
|
||
Kupię
Terrarium z płyty meblowejlegw77, 16 gru 2025 |
|
|
|||
Budowa, osprzęt
Termostat pulsacyjny do terrarium Microclimate Pulse B2grunwald, 14 gru 2025 |
|
|
|
||
Oddam
Oddam około 10szt dorosłych dubii+ kilka młodychKinn, 14 gru 2025 |
|
|
|||
Zwierzęta
Terrarium 60x40x40 co do środka?ExiL, 04 gru 2025 |
|
|
Napisany 12 marca 2013 - 15:47
Co do terrarium, lepiej wsadzić najpierw do mniejszego terrarium, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 marca 2013 - 16:34
Witam w toruniu , jest sklep nerro w galeri BIELAWY...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 marca 2013 - 17:17
Dziekuje za szybką odp wiec wsadzę go do malego pierw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 marca 2013 - 18:27
popytaj takiej pani w tym zooologicznym jedyna sie dobrze zna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 marca 2013 - 19:24
Myślę, że uvB 10% a zraszanie nie potrzebne spryskasz pod...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 marca 2013 - 10:56
Waran stepowy przełożony do zbyt dużej kubatury może paść ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 marca 2013 - 12:29
Dziękuję za wyczerpująca odpowiedz jak skoncze aranzacje terrarium tego malego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 marca 2013 - 21:19
Mam pytanie jedno jeszcze szczego najlepiej zrobić tylna scianke chodzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 marca 2013 - 00:23
Ze styropianu :) . Kupujesz styropian gdzieś o grubości 10cm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany