Witam
Kupiłem piasek wyparzany i specjalny do terrarium , mam pytanie odnośnie nie zauważyłem żeby gek , podjadał , ani nic z tych rzeczy , czy piasek jest lepszym podłożem niż np. miałem włókno kokosowe.
z góry dzięki.
Napisany 10 marca 2013 - 13:37
Witam
Kupiłem piasek wyparzany i specjalny do terrarium , mam pytanie odnośnie nie zauważyłem żeby gek , podjadał , ani nic z tych rzeczy , czy piasek jest lepszym podłożem niż np. miałem włókno kokosowe.
z góry dzięki.
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia ![]() |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Jaszczurki
2g I 3.5g gekon orzesiony potrzebuja swiatla UVB?Rikze ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Zwierzęta
Podłoże Aspen - ile wody daćMac2000, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium - podłoże
Wystrój, roślinność
Podłoże kokosowe z actiongrunwald, 15 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 10 marca 2013 - 13:51
przy używaniu piasku, jako podłoże jest zwiększona szansa na zaczopowanie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 13:58
lepiej nie ryzykować ze zdrowiem zwierzaka, następnym razem kup drewienka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 14:09
Ewentualnie jedzenie gekonom podawaj w miseczce żeby nie jadly karmowki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 14:29
no tak ja daje podstawą u mnie są mączniki świerszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 14:49
mączniki nie mogą stanowić podstawy diety gadów!
są za tłuste,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 18:59
Wielu stronach jest napisane że są wyśmienitym pokarmem pozatym mój...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 marca 2013 - 19:20
O piasku też przeczytałeś na wielu stronach, że jest wyśmienitym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Ivo, 10 marca 2013 - 19:23.
Napisany 10 marca 2013 - 19:42
yhym , no pewnie wrzucam więcej czasami że zostają na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 marca 2013 - 01:06
Nie rozumiesz czegoś, możesz sobie obserwować gada ile tylko zechcesz,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Ivo, 11 marca 2013 - 01:14.
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów