Witam jestem początkującym terrarystą i chce się w tej roli jak najlepiej spełnić, mam kamka jemeńskiego ok 15cm z ogonem jest to samczyk. Kameleona zakupiłem we wtorek zrobiłem dla niego wszystko jak książka pisze, pierwszeko dnia bylo super po jakiejś godzinie wciągnoł 4świerszcze, nastepnego dnia też 4 i do tego 3 muchy i na tym się skończylo od paru dni je tylko po jednym świerszczu na dzien nie wiem co jest grane. Bardzo mnie to martwi więc proszę o pomoc.
Napisany 04 marca 2013 - 20:01
Podobne tematy: jak zwiększyć apetyt kameleona??? x
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium szklane 60x40x120 : Tło strukturalne, duża wentylacja idealne dla kameleonaKwdiil, 20 lip 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
jaszczura znowu je normalnie (apetyt ma wielki głowdówce) ale wciąż nie wiem ile karaczanów mam jej dawaćIgorBalcerski, 07 cze 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Kameleony
Wet dla kameleonaTunku_x2, 31 maj 2025 |
|
![]() |
|||
![]() W którą stronę minimalnie zwiększyć powieszchnie dna terrarium agamy brodatej ?Lgs, 23 lut 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić kameleona lamparciego? [POZNAŃ]zioms ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 04 marca 2013 - 21:23
15cm to niewiele.
Myślę że tyle świerszczy mu wystarczy.
Po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2013 - 21:36
ale teraz zjada tylko jednego dziennie siedzi caly czas w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2013 - 22:10
proszę o wszelkie cenne uwagi jak i co mogę zrobić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2013 - 22:20
Tak jak napisał kolega wyżej na początku zjadł tyle bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2013 - 22:41
mam nadzieję że tak będzie, jutro postaram się dać mu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2013 - 22:47
15 cm no to młody jeszcze, a grzebień duży czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2013 - 23:20
mały niczym nie rózni sie od samicy jedynie ma tzw,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 marca 2013 - 00:14
no ile może mieć pół roku ? :D Wstaw fotki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 marca 2013 - 16:32
Co do fotek to muszę sobie narazie odpuścić nie mam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów