Pomocy mam straszny problem ze swoim Legusiem i obawiam się o jego zdrowie więc chciała bym zadać pytanie.Może się rozpiszę ale to ze względu by dobrze ukazać sytuację . Wzięłam Legusia ze sklepu bo zrobiło mi się go żal miał już półtora roku i był strasznie dziki ktoś go oddał bo nie mógł sobie dać z nim rady prawdopodobnie był zwirzątkiem tylko wystawowym i nikt się nim nie zajmował był strasznie zaniedbany ,nikt nie wierzył że uda się go oswoić i uratować miał prawdopodobnie krzywicę robiłam wszystko co w mojej mocy by doszedł do siebie nie chciał jeść więc wciskałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 sierpnia 2006 - 08:39
Podobne tematy: czy Leguś jest chry? x
![]() |
Legwan zielony
Leguś nie chce korzystac z basenu oraz zachowaniecamel666, 21 mar 2013 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
Legwan zielony
Nowo zakupiony legus nie za zdrowyXxMARIOxX, 25 kwi 2011 |
|
![]()
|
![]() |
|
![]() |
ŚMIETNIK
Legusslays, 17 sie 2009 |
|
![]() |
||
![]() |
Legwan zielony
Legus ogon.Margera, 16 mar 2009 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Leguś zielony + terra.Luc, 15 mar 2009 |
|
![]() |
Napisany 29 sierpnia 2006 - 17:41
No tak iguana shit granulat i psie zarcie to "swietna"...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 sierpnia 2006 - 13:14
chyba mnie źle zrozumiałaś wyraźnie napisałam że natychmiast skonsultowałam sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 sierpnia 2006 - 13:41
"zawsze wykradał mu suchy pokarm chapi" napisałaś "zawsze",a nie że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 sierpnia 2006 - 13:52
nie sorka potem pisałam że chowałam ,przepraszam za nieścisłość pomyłka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 sierpnia 2006 - 13:55
w kazdym razie zycze aby z legusiową(bo tak wynika z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Anonymous_*
Napisany 30 sierpnia 2006 - 13:59
w związku z tym, że choroba znalazla przyczynę, temat "znoszenie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów