Witam. Od miesiąca miałem ochote kupić sobie gekona lamparciego. Przestudiowałem większość stron o nim i byłem zdecydowany kupić, nawet napisałem ogłoszenie. Gekon ten nadal mi się podoba. Ale zacząłem się rozglądać za innymi. Podoba mi się także płaczący tyko szkoda ze jest taki mały. Terrarium dopiero będę kupował więc urządzić je moge w dowolnym stylu. Wymiary jakie MAKSYMALNIE mogę mieć to 80x30x35 (dł x wys x szer). Jedynym źródłem ciepła chciałbym zeby była tylko żarówka. Co możecie mi doradzić? Też żeby był w miare dostępny. Obojętne czy pustynny czy jakiś leśny - dostosuję się do niego ;) Tak więc proszę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 20:04
Podobne tematy: Jaki gekon? Doradzicie? x
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia ![]() |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Jaszczurki
2g I 3.5g gekon orzesiony potrzebuja swiatla UVB?Rikze ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 25 lutego 2013 - 20:29
może te? całkiem ładne :P https://www.terrarium.com.pl/stenodactylus-petrii-gekon-perelkowy/
Napisany 25 lutego 2013 - 20:33
Tu masz spis gatunków z informacją o wielkości terrarium, z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 20:39
Dzięki! Popatrze pomyśle. Następny problem pewnie bedzie z kupnem takiego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 20:56
Jeśli zdecydujesz się na zakup na odległość to warto poszukać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 20:57
Wielkie dzięki.
Napisany 04 marca 2013 - 10:10
Ja bym ci polecił Gekona Płaczącego. Chyba najlepszy Gekon dla...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Timor09, 04 marca 2013 - 10:11.
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów