Witam, mam małe pytanko dostałem ostatnio geniculate od mojego siostrzeńca i wsadziłem do terrarium po mojej innej geniculacie już zmarłej :( po upływie jednego dnia ( byłem w pracy) stwierdziłem że może będzie miała wylinkę ponieważ położyła się na plecach.... Czekałem i.... się nie doczekałem leży już ponad tydzień na tych plecach i się nie porusza po dotknięciu porusza swoimi kończynami ale nie idzie ani się napić ani nie chce zjeść karaczanów które kupiłem i podałem w pierwszy już dzień... O co chodzi bo zaczynam się martwić że już po niej....
Napisany 24 lutego 2013 - 22:04
Podobne tematy: A. geniculata- od tygodnia leży na karapaksie x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samiec darlingi, samica geniculata, maluchykebabek, 22 lis 2025 |
|
|
|||
Zamienię
A,geniculata 1.5DCarachnoania, 28 paź 2025 |
|
|
|||
Ogłoszenia matrymonialne
A. geniculatalimak13, 10 lis 2025 |
|
|
|||
Samica P. Irminia 4,5DC, samica A.Geniculata 5,5DCbob124, 05 lis 2025 |
|
|
|||
A,geniculata 1.5DCarachnoania, 02 lis 2025 |
|
|
Napisany 24 lutego 2013 - 22:12
Podobnie miałem z jednym ze swoich pająków, leżał na plecach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lutego 2013 - 22:17
No właśnie tu jest problem że nie wiem kiedy miał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 14:21
Na zdjęciu co wrzuciłeś, widać, że pająk przechodził wylinkę, i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 14:30
(...) dostałem ostatnio geniculate od mojego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 16:22
zdjęcie zrobione podczas przechodzenia wylinki u ptasznika, moim skromnym zdaniem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 lutego 2013 - 19:01
Koledzy to jest zdjęcie mojej już nie żyjącej Gieni!!! To...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 lutego 2013 - 07:19
Ok, możesz wrzucić nam jakieś zdjęcie, filmik pokazujący te ruchy.Jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 26 lutego 2013 - 07:50
Koledzy to jest zdjęcie mojej już...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany