Zdecydowałam sie na kolejny zakup u QQxQ.
Idealny szybki kontakt, szybko zorganizowana wysyłka, Gekon solidnie zapakowany.
Gekonek zdrowy, chetnie je karme i swierszcze.
Polecam Gekony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 stycznia 2016 - 09:15
Zdecydowałam sie na kolejny zakup u QQxQ.
Idealny szybki kontakt, szybko zorganizowana wysyłka, Gekon solidnie zapakowany.
Gekonek zdrowy, chetnie je karme i swierszcze.
Polecam Gekony...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 marca 2016 - 08:40
Serdecznie polecam Hodowce QQxQ.
Doskonały, szybki kontakt, rozwiał wszystkie moje wątpliwości i pomogł w wyborze akcesoriów i pokarmu dla Gekonka.
Gekon na czas podrózy był...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2016 - 09:45
Szczerze polecam sprzedającego QQxQ wszystkim którzy są zainteresowanie zdrowymi,pięknymi,ruchliwymi gekonami.Super kontakt z hodowcą który odpowiada na wszystkie pytania i udziela profesjonalnych porad czyni go w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 czerwca 2016 - 20:40
Polecam serdecznie wszystkim niezdecydowanym :)
To mój pierwszy zakup i jestem bardzo zadowolony, gekonik jest prześliczny, zdrowy, ruchliwy i już zastanawiam się nad kupnem kolejnego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2016 - 08:23
Zwierzę zapakowane solidnie, łatwy i stały kontakt. Gekon przyszedł bez żadnych ubytków czy zażaleń. Polecam
Napisany 11 marca 2017 - 22:04
Napisany 29 marca 2017 - 20:49
Po dłuższych poszukiwaniach zaufanego hodowcy w końcu trafiłem na Pana Kamila!
Od samego początku bardzo pomocny, przed samą rezerwacją poświęcił dla mnie sporo czasu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 marca 2018 - 08:29
Szczerze polecam Pana Kamila :)
Szybka i bezproblemowa wysyłka gekona do miejsca docelowego. Polecam początkującym terrarystom z uwagi na znakomity kontakt ze sprzedającym. Dziękuję bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Maciasss, 22 marca 2018 - 08:34.
Napisany 28 marca 2018 - 19:27
Witam,
Od pierwszego kontaktu Kamil wzbudził we mnie 100% zaufanie i wiedziałem, że gekony kupie właśnie w tej hodowli!
Od pierwszych pytań dostawałem szczegółowe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 maja 2019 - 08:08
Bardzo gorąco polecam tego hodowcę. Przed zakupem p. Kamil z cierpliwością Anioła doradzał mi czym się kierować przy wyborze gekona orzęsionego, gdy już wybrałam, zgodził...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Agniecha78, 04 maja 2019 - 08:09.
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów