Polecam !! Gekony przepiękne i zdrowe :) naprawdę super sprzedawca !
Napisany 28 lutego 2014 - 22:49
Napisany 29 kwietnia 2014 - 22:11
Ja rowniez polecam :)
Gekon przyszedl bardzo dobrze zapakowany, bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym. Malec jest naprawde sliczny i dokladnie taki jak w opisie :)
Napisany 09 lipca 2014 - 13:07
Polecam.
Gekony które zamówiłem zadbane, ruchliwe i żarłoczne. Pakowanie tak jak wyżej opisane - świetne. :)
Napisany 21 września 2014 - 10:50
Gekon przyjechał w świetnej kondycji i od razu zabrał się za jedzenie. Ciekawski, połaził pozwiedzał nowy lokal :) Kontakt z qqxq świetny, poradził, doradził. Polecam.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 września 2015 - 13:22
Witam
Nie wiem czy w dobrym dziale to piszę. Ale polecam bardzo sprzedawcę gekonów orzęsionych o nicku QQXQ.
Piszę ten temat bo warto...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2015 - 20:09
Ja tez polecam tego uzytkownika. Kupilem w przeszlosci od niego 2 gekony i wszystko dobrze :)
Napisany 15 listopada 2015 - 20:39
Polecam bardzo sprzedawcę gekonów orzęsionych o nicku QQXQ, bardzo pomocny b.dobry kontak oraz transport.
Super zapakowany, gekon wyglada na zdrowego i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 listopada 2015 - 22:40
Witam , miałem przyjemność handlować z QQxQ . Jak najbardziej pozytywnie , kontakt w każdej chwili , szybko i profesjonalnie , gekona zgodny z opisem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 listopada 2015 - 13:14
Gorąco polecam użytkownika QQXQ i Jego zwierzaki!
Śliczny gekon w świetnej kondycji.
Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry!
Polecam interesy z tym użytkownikiem! :)
Gość_2young_*
Napisany 27 grudnia 2015 - 11:10
Na prawdę godny polecenia hodowca! Zna się na rzeczy, na każde pytanie jest odpowiedź, pomocny i kontaktowy - życzę sobie i innym żeby tak pozytywni...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów