Mój żółw po hibernacji nie otwiera oczu, boje sie że ma hipowitaminoze bo apetytu również nie ma. Do weterynarza od gadów mam około 2h jazdy samochodem. Boje się że żółw może umrzec czego bardzo bym nie chciał :( jest z nami od początku. Ma 3 lata i zachowuje sie normalnie tylko nie chce jeśc i ma zamkniete oczy :( . Jeżeli możecie mi napisac jak mam mu pomóc wyzdrowiec to byl bym bardzo wdzeczny.
Napisany 16 lutego 2013 - 17:56
Podobne tematy: Żółw żółtobrzuchy ma zamkniete oczy x
zdrowie
Kameleony
Zamknięte Okozosiuunia, 14 sty 2024 |
|
|
|||
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Agama brodata zamknięte okoDanielllosiagamaaga |
|
|
|||
zdrowie
Jaszczurki
Kameleon lamparci, apatia, zamknięte oczyzoolog2001, 05 lip 2022 |
|
|
|||
zdrowie
Kameleony
Co jeśli mój mały kamyk ma zamknięte oczy i miał kontakt z wodą ?kamy4 |
|
|
|
||
zdrowie
Kameleony
Zamkniete jedno oko kamykaKogut89, 03 sty 2021 |
|
|
|
Napisany 16 lutego 2013 - 18:38
Napisz w jakich warunkach znajduje się żółw, w jakich był...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 lutego 2013 - 22:10
to dlatego że po hibernacji żólw musi sie tak jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2013 - 02:49
warunki ma idealne, a to juz trwa od okolo tygodnia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2013 - 10:54
a mialem żólwia tesz stym problemem /dalej mam żólwia/ masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2013 - 12:28
xardo7 nie udzielaj bezsensownych porad, w dodatku w postach pełnych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 lutego 2013 - 15:21
Przez długi czas miał zwykłą żarówke, którą niedawno zamieniłem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2013 - 22:01
Przez długi czas miał zwykłą żarówke,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany