Witam. Po wielu dniach namysłów zdecydowałem sie na pierwszą jaszczurkę Felsume madagaskarską. Przeczytałem dość dużo informacji na stronach internetowych, forach i gazetach i w niedalekiej przyszłości (za rok) chciałbym stać sie posiadaczem parki felsumek. Jednak nie wiem nadal jak często podawać witaminy i w jakich dawkach. Na jednych stronach piszą że ich zapotrzebowanie w witaminy jest dość duże ale nie piszą konkretnie jakie a na innej stronie http://www.kameleony.sklep.pl/jaszczurki/felsumy-2/felsumy/ pisze że co 10 dni i vibovit co 2 tyg. W końcu nie wiem którym informacjom ufać.
Jak często trzeba podawać Felsumie madagaskarskiej witaminy
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 13 lutego 2013 - 22:57
Podobne tematy: Jak często trzeba podawać Felsumie madagaskarskiej witaminy x
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jak często można podawać oseski mysie gekonowi lamparciemu?Janiu, Wczoraj, 20:47 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium
Początkujący hodowcy żółwi
Jak czesto powinno sie wymieniac podloze u zulwia stepowegoFranekqiwb, 14 maj 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
ile mam podawać samicy karaczanów i mniej więcej co ile?IgorBalcerski, 13 lut 2025 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Jaszczurki
Płeć młodej felsumy madagaskarskiej!karolinaaa, 17 lis 2024 |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Ile trzeba czekać na młode karaczany?MorswinXD3, 11 paź 2024 |
|
![]() |
Napisany 13 lutego 2013 - 23:06
Kup zoomed reptivite i sepie. Podawaj 2-3 razy w tygodniu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lutego 2013 - 23:17
Ok dzięki wielkie za szybką odpowiedż. Mam jeszcze jedno pytanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez krzychu457, 13 lutego 2013 - 23:17.
Napisany 13 lutego 2013 - 23:40
Możesz użyć.
Napisany 13 lutego 2013 - 23:44
ok dzięki
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów