O humanitarnym zabijaniu zwierząt karmowych w terrarystyce.
13 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: O humanitarnym zabijaniu zwierząt karmowych w terrarystyce. x
Transport
Giełda Hamm 08.03.2025 - przywiezienie zwierzątandrej1990, 05 sty 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Dobór zwierząt w terrariumAsam_eR, 31 paź 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Zwierzęta karmowe
HODOWLE ZWIERZĄT KARMOWYCH - opisy!Dark_Raptor ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
pomorskie
Przypięty
Wspólne przejazdy, wspólne zamówienia
Terraristika Hamm 09.03.2024 === transport zwierząt ===Adams, 27 sie 2015 |
|
2 |
![]() |
|||
Relacje z Wydarzeń krajowych i zagranicznych
Bardzo dużo zwierząt, ZOOEGZOTYKA WROCŁAW 18.02.2024marking, 23 lut 2024 |
|
0 |
![]() |
Napisany 22 września 2006 - 16:20
Mam małą uwagę merytoryczną - miażdżenie oseskom głowy nie przynosi efektu, wypróbowałam na serii kilkunastu sztuk (więcej nie miałam serca) - wszystkie trzeba było dobijać....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 sierpnia 2007 - 21:38
czyli jak gazem?? i ogluszaniem czy tylko do zamrazarki
Napisany 05 stycznia 2008 - 15:01
to, że zabijemy mysz, szczura czy jakiekolwiek inny karmowe zwierze to przeciez nie grzech;]
Napisany 23 marca 2008 - 08:47
Wszystkie te "humanitarne" sposoby zabijania są okropne. Najlepszy jest ten, gdzie zwierzęta odczuwają najmniej bólu i stresu...
miażdżenie głow oseskom? to musi być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
miażdżenie głow oseskom? to musi być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2008 - 08:54
Straszne to są czyste i piękne metody przy których nie brudzisz sobie rączek, na przykład mrożenie żywcem. Przerywanie rdzenia ci się nie podoba? A znasz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2008 - 09:41
[quote]według mnie lepiej podać zywe zwierze , gdyz ktos niedoswiadczony jak zabija to sprawia bol , nawet ktos doswiadczony a pozatym to jest jak grzech...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 marca 2008 - 13:19
IZI, odpusc sobie.. Idz na forum o gryzoniach i tam rozpaczaj nad ich strasznym losem. Moze jeszcze nie zorientowalas sie ze swiat nie jest kolorowy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 maja 2008 - 12:48
Tylko nie topcie gryzoni!
Co innego uduszenie CO2, a co innego w wodzie.
Mysz nie mogąc złapać powietrza zaciągnie się wodą co sprawi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Co innego uduszenie CO2, a co innego w wodzie.
Mysz nie mogąc złapać powietrza zaciągnie się wodą co sprawi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów