Siema mam taki problem bo ptasznika mam może już dooobry miesiąc i on nic nie je w ogole raz udało mu się zaatakować ale tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Problem z ptasznik białokolanowy l4/l5 pomóżcie prosze(wylinka)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 stycznia 2013 - 16:03
Podobne tematy: Problem z ptasznik białokolanowy l4/l5 pomóżcie prosze(wylinka) x
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
PROSZE O WYCENE- Boa CesarskiHiroya90, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Ptasznik dla początkującychPawel32, 29 lip 2025 |
|
![]() |
|||
wylinka
Dymorfizm płciowy u ptaszników
C.Chromatopelma WylinkaPiotrCosta, 29 lip 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 07 stycznia 2013 - 16:12
Pająkowi nic nie jest, zachowuje się normalnie. Nie je bo nie jest głodny...i nie stresuj go niepotrzebnie. Możesz mu podnieść temperaturę o kilka stopni to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 stycznia 2013 - 17:31
Wg. mnie pająk wygląda dobrze i normalnie się zachowuje. Proszę Cię tylko nie męcz go ciągłym smyraniem bo aż mi go żal...
Napisany 07 stycznia 2013 - 20:52
Jak ja tak swojemu pająkowi robiłem ( pincetą ) rzucał się na nią jak jakiś wariat 
Po prostu pająk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Po prostu pająk...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Napisany 07 stycznia 2013 - 21:16
Mam dwie gienie, obie od L1, jedna ma 3cm, a druga 1,5
Są trzymane w takich samych warunkach, jedna zjada wszystko co jej dam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Są trzymane w takich samych warunkach, jedna zjada wszystko co jej dam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 stycznia 2013 - 22:04
[quote name='elektronik' timestamp='1357576298' post='1360996']
Wg. mnie pająk wygląda dobrze i normalnie się zachowuje. Proszę Cię tylko nie męcz go ciągłym smyraniem bo aż mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Wg. mnie pająk wygląda dobrze i normalnie się zachowuje. Proszę Cię tylko nie męcz go ciągłym smyraniem bo aż mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów