48 odpowiedzi na ten temat
Napisany 22 grudnia 2012 - 15:24
Może mi ktoś wytłumaczyć czemu w przeglądarce Google Chrome gdy próbuję wejść na stronę terrarium.com.pl wyskakuje mi ostrzeżenie że strona jest "znanym dystrybutorem złośliwego oprogramowania"...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Podobne tematy: Ostrzeżenie-złośliwe oprogramowanie x
Giełda
Egzotic-room galeria - ostrzeżenieJacaz, 05 gru 2016 |
|
![]() |
|||
terrarium - oświetlenie
Giełda
Egzotic Room-nierzetelna terrarystyka, Plewiska - OSTRZEŻENIEAgadir, 23 lut 2023 |
|
![]() |
|||
Giełda
ostrzeżenie przed użytkownikiem Draximrayman24, 12 cze 2015 |
|
![]() |
|||
![]() |
Giełda
Piotrek93 - ostrzeżenieArachnida, 07 kwi 2015 |
|
![]() |
||
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
ostrzezenie uzytkownik EGZOFARMERmantid, 08 kwi 2014 |
|
![]() |
Napisany 22 grudnia 2012 - 16:11
U mnie w firefox przed chwilą została zablokowana jako 'witryna dokonująca ataków', da się to zignorować na szczęście, [u]ale o co chodzi?[/u]
Gość_miki772_*
Napisany 22 grudnia 2012 - 16:20
czkot jak to ignorujesz w firefoxie? Ja mogę kliknąc tylko bezpieczne przeglądanie po czym przechodzi na nastepny tekst i nic nei mogę zrobić =[
Napisany 22 grudnia 2012 - 16:21
Mój Firefox działa poprawnie
Antywirus - Norton 360
Pozdrawiam
blukawsk
3 minuty później - pojawił...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Antywirus - Norton 360
Pozdrawiam
blukawsk
3 minuty później - pojawił...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Edytowany przez blukawsk, 22 grudnia 2012 - 16:26.
Napisany 22 grudnia 2012 - 17:49
[quote name='miki772' timestamp='1356189607' post='1355427']
czkot jak to ignorujesz w firefoxie? Ja mogę kliknąc tylko bezpieczne przeglądanie po czym przechodzi na nastepny tekst i nic...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
czkot jak to ignorujesz w firefoxie? Ja mogę kliknąc tylko bezpieczne przeglądanie po czym przechodzi na nastepny tekst i nic...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
Napisany 22 grudnia 2012 - 17:50
[color=#006400][b]Cześć wszystkim,[/b][/color]
[color=#006400][b]muszę potwierdzić że ok. godzinę mieliśmy problem z robakiem internetowym, który najprawdopodobniej wkradł się przez nie dość mocne hasło. Problem...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
[color=#006400][b]muszę potwierdzić że ok. godzinę mieliśmy problem z robakiem internetowym, który najprawdopodobniej wkradł się przez nie dość mocne hasło. Problem...czytają dalej tylko zalogowani terraryści. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się jeśli nie posiadasz jeszcze konta u nas :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów