Daję Ci ostatnie ostrzeżenie, jeśli teraz nie poprosisz mikołaja o słownik i nie będziesz grzeczny do gwiazdki w konsekwencji czego go nie dostaniesz i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
37 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 grudnia 2012 - 20:04
Podobne tematy: Códowna nowina świąteczna :) x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Świąteczna OkazjaKosmos, 09 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie - świąteczna promocja :)kamil92, 17 gru 2022 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
(PRZED)świąteczna promka!DuPejnt10, 04 gru 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oferta Toxic_Passion. ~ZAPRASZAM~ PROMOCJA ŚWIĄTECZNAToxic_Passion, 29 mar 2021 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Świąteczna Oferta ! Maluszki-Samice-ParkiKorona98, 08 gru 2020 |
|
![]() |
Napisany 21 grudnia 2012 - 20:22
wiesz co spoko mogą cie razić moje błędy ale nie przesadzaj
bo sie czepaiasz
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

bo sie czepaiasz
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 grudnia 2012 - 22:04
[quote name='bezi' timestamp='1356099462' post='1355125']
A gdzie je trzymałeś? Miały tam torf? Ciężko wysuszyć Heterometrusa przez jednorazowe zaniedbanie...
W dodatku mały pojemnik, to mała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A gdzie je trzymałeś? Miały tam torf? Ciężko wysuszyć Heterometrusa przez jednorazowe zaniedbanie...
W dodatku mały pojemnik, to mała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 grudnia 2012 - 00:21
Spróbowałbym z martwym lub uszkodzonym pokarmem. Mącznik przebity igłą. Świerszcze bez nóg. Takie tam fajne patenty 
Kiedyś cierpiałem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Kiedyś cierpiałem na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 grudnia 2012 - 15:03
dzięki za porady
a ta śmieszna nagonka z twojej strony bezi na moją ortografie mnie śmieszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

a ta śmieszna nagonka z twojej strony bezi na moją ortografie mnie śmieszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 grudnia 2012 - 16:38
Jak dzieci...
@MaSlak89
Z mojego doświadczenia oraz innych hodowców, wynika że czasami lepiej umieścić młode w grupówce. W niezbyt dużym pojemniku,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
@MaSlak89
Z mojego doświadczenia oraz innych hodowców, wynika że czasami lepiej umieścić młode w grupówce. W niezbyt dużym pojemniku,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 grudnia 2012 - 16:41
Nie wiem czy zauważyłeś, ale bezi jest moderatorem i jakby nie było musi dbać o dobry wygląd serwisu. Piszesz o nagonce z jego strony, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 grudnia 2012 - 01:03
Kolego maslak.Uwież że lepiej czyta się posty wyglądające jak słowa a nie jakiś bełkot.Zrozum admina:)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów