Cześć, mam pytanko odnośne jedzenia. Kamek ma z 7msc. początkowo jadł świerszcze następnie tylko karaczany ( od czasu do czasu świerszcz ( przez okres około...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 grudnia 2012 - 11:21
Podobne tematy: Kamek lamparci a jego humorki z jedzeniem x
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Gekon lamparci - cienki ogonCheettos ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Uciekł mi gekon lamparcinkravczyk ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar lamparci het. Diablo BlancoGekoneqq, 20 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Kameleon lamparci Nosy Be True Blue Furcifer pardalismajusia10, 30 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 01 grudnia 2012 - 12:28
Witam,
Takie już kapryśne z nich stworzenia
Jedyne co można zaproponować, to bardziej urozmaiconą karmówkę. Są różne odmiany karaczanów,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Takie już kapryśne z nich stworzenia

Napisany 01 grudnia 2012 - 12:33
Mój ma podobnie świerszcze, mole zawsze zje, jak widzi szarańczę to aż mu się oczy szerzej otwierają..
....a na resztę szczególnie karaczany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 01 grudnia 2012 - 16:57
Dzięki za odp:) muszę poszukać gdzieś patyczaków bo w Warszawie nie mogę znaleźć. Jakieś szarańcze tez:) Jeśli chodzi o karaczany to muszę wybrać takie żeby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 grudnia 2012 - 21:36
[quote name='maniak5' timestamp='1354377468' post='1348024']
Dzięki za odp:) muszę poszukać gdzieś patyczaków bo w Warszawie nie mogę znaleźć. Jakieś szarańcze tez:) Jeśli chodzi o karaczany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dzięki za odp:) muszę poszukać gdzieś patyczaków bo w Warszawie nie mogę znaleźć. Jakieś szarańcze tez:) Jeśli chodzi o karaczany...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2012 - 00:13
Ja mam podobna sytuacje z 5msc samcem niby mam go dopiero 2 tyg ale tez Wogole nie zwraca uwagi na karaczany tylko świerszcze i maczniki,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów