Zamienię białego iphone 3g 16gb biały (pudło, ładowarka (troszkę okładzina z kabla zlazła ale jest ok łączy z kompem, ładuje), WiFi śmiga, słuchawki, szmatka, plecki ochronne standardowa papierologia w pudle) nie jest zeszmacony, odrapany ani obity, bardzo szanuję telefony i inny sprzęt to moje narzędzia pracy ale również i wizytówka.
[color=#ff8c00]Jabcok spadł mi z biurka od tego czasu zdarza mu sie zasięg tracić w pomieszczeniach dla mnie prawie nieodczuwalnie, na zewnątrz ok, działa z każdą siecią.[/color] [color=#ff8c00]NIE JEST USZKODZONE WiFi ani nic innego![/color]
Pozbywam się bo wymieniłam telefon w abonamencie, się marnuje.....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
[color=#ff8c00]Jabcok spadł mi z biurka od tego czasu zdarza mu sie zasięg tracić w pomieszczeniach dla mnie prawie nieodczuwalnie, na zewnątrz ok, działa z każdą siecią.[/color] [color=#ff8c00]NIE JEST USZKODZONE WiFi ani nic innego![/color]
Pozbywam się bo wymieniłam telefon w abonamencie, się marnuje.....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez plascadeine, 26 listopada 2012 - 02:27.