Mam do sprzedania niespełna 3 letniego samca węża zbożowego. Wąż zakupiony był w hodowli [b]Krzysztofa Mazura z Żor [/b](kto jeździ na giełdy to pewnie zna Krzyśka). Wąż obecnie ma ok 160 cm długości, jada mrożone myszki lub małe szczury. Wężyk zdrowy regularnie zrzucający wylinki. Sprzedaję z żalem, ale niedługo rodzina mi się powiększy i potrzebujemy więcej miejsca.
I w związku z tym mam również do sprzedania duże własnoręcznie wykonane terrarium z drzewa sosnowego z pełnym wyposażeniem. Szyba przednia jest wkładana/wyjmowana od góry po podniesieniu klapy. Mogę dorzucić drugą rezerwową szybę. Na wyposażeniu terrarium jest duża jamka, basen,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
I w związku z tym mam również do sprzedania duże własnoręcznie wykonane terrarium z drzewa sosnowego z pełnym wyposażeniem. Szyba przednia jest wkładana/wyjmowana od góry po podniesieniu klapy. Mogę dorzucić drugą rezerwową szybę. Na wyposażeniu terrarium jest duża jamka, basen,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Ten temat jest zablokowany