Witam wszystkich posiadaczy gekonów. Jestem nowym posiadaczem tego stworzonka i chciał bym pewnym wskazówek. Po 1, to jak widzicie mojego gekona ? mam go od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 listopada 2012 - 17:09
Podobne tematy: Rzuccie okiem na mojego gekona x
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
waga gekonajolene505 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Gekony, eublefary i inne Gekkota
terrarium dla gekonamatushej ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
waga gekonaJohnny13, 05 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Jak zaklimatyzować nowego gekona po kupnie?Erholy ![]() |
|
![]() |
Napisany 05 listopada 2012 - 18:05
A dużo czytałeś na temat hodowli gekona? Bo jeśli tak to powinieneś wiedzieć że gekon w nowym miejscu potrzebuje czasu do aklimatyzacji i może nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2012 - 18:17
Gekon jest w złym stanie, jest wychudzony. Jeżeli mnie oko nie myli to zaczyna się krzywica. Z gekonem udałbym się od razu do weta i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 listopada 2012 - 18:48
Jestem tego samego zdania co [b]Swiechu[/b]
Napisany 05 listopada 2012 - 20:26
Też mam wrażenie, że poza wychudzeniem widać u gekona oznaki krzywicy. Masz w okolicy dobrych specjalistów od gadów, np. w Bytomiu czy Katowicach. Sprawdź w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 listopada 2012 - 16:46
Do [url="https://www.terrarium.pl/user/51714-melvin/"]melvin[/url]: Dużo czytałem i dobrze wiem, że potrzebują aklimatyzacji, tylko sam widzisz że jest chudziutki i jak ma mi nie jeść przez 2 tyg...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 listopada 2012 - 11:40
na pewno wwidać odchudzenie, więc postaw mu miseczkę z mącznikami do terrarium i pozwul mu się zklimatyzować
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów