Patrzy w miskę niejednokrotnie, raz starał się wziąć mącznika ale tak wyglądał jakby nie wiedział jak się je, tak jakby nie miał siły otworzyć pyska. Przed chwilą podałem mu świerszcza z ręki najpierw oblizał go trochę a później z ledwością go zjadł. Moja dwuletnia samica jak zobaczy chodzącego świerszcza to terra potrafi "przewrócić do góry nogami". Gdy jemu puściłem pod nos świerszcza, patrzył jak odchodzi i nawet się nie ruszył...zero zainteresowania na mączniki i świerszcze. Zachowuje się jakby nie potrafił jeść i tak jakby nie mial na to siły
16 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 listopada 2012 - 23:13
Podobne tematy: MÓJ GEKON NIE CHCE JEŚĆ x
zdrowie
Jaszczurki
Martwi mnie moj gekonAstrologia ![]() |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Jaszczurki
2g I 3.5g gekon orzesiony potrzebuja swiatla UVB?Rikze ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
Sprzedam jaszczurki
Młody Gekon orzęsiony na sprzedażteraphosa21, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Gekon OrzęsionyTerraHubson_ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Samica Lilly white Gekon orzęsionyczarek303, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
Zbanowany
Napisany 19 listopada 2012 - 09:05
moj niejednokrotnie jak mu puscilem swierszca to nawet na niego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2012 - 20:07
Dzisiaj zrzucił wylinkę ale nie całkiem więc będę musiał mu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2012 - 21:35
Zamieściłem zdjęcia opisywanego osobnika, może po tym da się choć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Zbanowany
Napisany 19 listopada 2012 - 21:56
gekon ladny, jaki wiek?? tez mialem scianke z korka alu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 listopada 2012 - 23:08
Jest z kwietnia tego roku. Też mam go dwa tygodnie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Napisany 19 listopada 2012 - 23:47
duzy ogon jak na pol roku. to jest moj gekon:
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów