7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 września 2012 - 23:25
Witam, otóż jestem nowy na forum, ale terrarystyki już trochę liznąłem. Sprawa jest tego typu, dostałem od kolegi który wyjechał za granice młodą zbożówkę. Miałem kiedyś zboża ale dorosłego i nie za bardzo wiem jak ogarnąć temat np z karmieniem- z pęsety czy zostawić na ręczniku niech sam wpierdziela? z tego co wiem dostawał 2 mysie oseski tygodniowo, a wężyk ma już 2/3 miesiące, co radzicie? Moja poprzednia zbożówka wpierdzielała żywe myszy i szczurki bez problemowo, ten wiem, że jest przyzwyczajony do mrożonek. tyle tylko o nim wiem.... proszę o pomoc.
Podobne tematy: [karmienie młodego zbożowego] x
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
Czym karmić młodego gekonaIkani |
|
|
|||
tematy ogólne
Węże
Waga Węża Zbożowegogronek1910, 14 lis 2025 |
|
|
|||
terrarium
Węże
TERRARIUM DLA WĘŻA ZBOŻOWEGOMateusz1811, 02 lis 2025 |
|
|
|||
początkujący ptaszniki
Ptaszniki
Proste karmienie ptasznika pomaranczowo kolanowegobartosh44 |
|
|
|||
żywienie
Agamy - brodata i karłowata
Karmienie agamy karłowatejDikimolo, 29 paź 2025 |
|
|
|
Zbanowany
Napisany 11 września 2012 - 05:42
Witam KROPKA [M]ożesz dawać z pęsetyBEZ SPACJI,SPACJAlub na czymś położyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2012 - 08:39
Na noc zostaw oseska.
Napisany 11 września 2012 - 13:37
Dzięki za przeniesienie, nie zauważyłem grupy dla początkujących hodowców
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2012 - 14:08
Super, że zjadł! Ale nie ma czegoś takiego jak "temat...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2012 - 17:07
Ja tez dzis pierwszy raz podalam oseska ciekawe czy zje.Na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2012 - 17:26
Dużo historii chodzi odnośnie niejedzenia węży. Początkujący hodowcy potem stresują...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 września 2012 - 19:18
Ja właśnie rozkarmiam moje maluchy bo zrzuciły już skórę, na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany