Witam mam problem z samicami. Nie wiem kiedy to się zaczęło bo nie było mnie w domu ale jak były karmione złapały na raz 1 owada i walczyły o niego. Dokładnie nie wiem jak to było bo nie widziałem. teraz co jakiś czas jak znajdą się "obok siebie" to się atakują nawzajem. Samice mają około 4 lat i są to siostry i nigdy wcześniej się tak nie zachowywały. Powinienem rozdzielić samice czy mogę je zostawić razem z samcem? Czy to może z powodu ze są trzymane z samcem? prosił bym o szybką poradę ponieważ się martwię czy sobie nic nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 31 sierpnia 2012 - 12:34
Podobne tematy: Wojna między samicami, WAŻNE!! x
terrarium - rośliny
Wystrój, roślinność
Palma Areka między terrariamipierreuser, 12 mar 2023 |
|
![]() |
|||
Budowa, osprzęt
Jaki rozmiar szczeliny w racku między pojemnikiem a półką, w zależności od gatunkulukaszbojarski, 31 sie 2022 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Samiczka CB20 Boa Sunset WAŻNE - NOWA CENA!Jokerino, 02 lut 2022 |
|
![]() |
|||
![]() Podział kolonii między dwie króloweGesiol_Mrowczarz, 27 cze 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
początkujący owady
Owady
blaptica dubia–karaczan argentyński. Problem z samicamiwawek ![]() |
|
![]() |
![]() |
Napisany 31 sierpnia 2012 - 12:44
ja bym rozdzielila samice. jesli jest dominacja to predzej czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2012 - 13:57
Ja miałem podobną sytuacje z samicami, które mieszkały ze sobą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 sierpnia 2012 - 22:09
Czy starcia między samicami kończą się widocznymi śladami po ugryzieniach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2012 - 08:17
Co do śladów na ciele to nie widziałem żadnych. To...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2012 - 08:51
ja bym stawiala na ustalanie hierarchii jesli niedawno zmieniles terrarium.
Napisany 01 września 2012 - 09:57
[quote]...ale od 2 tyg są w nowym większym terra i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2012 - 12:32
Dzięki wszystkim za odpowiedź i rady.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów