Mojego dojrzalego samca trzymam w przenosnym, plastikowym nazwijmy to terrarium. zawsze siedzi na gorze. zeby go nakarmic albo zrobic cokolwiek innego zdejmuje gorna czesc.dzisiaj zdejmujac ją zauwazylam na niej pelno czarnych plam, klejacych o dziwnym zapachu.zauwazylam ze na glowie, na miejscu gdzie zaczynaja sie czulka i na karku tez ma ta dziwna substancje. zapach moge okreslic jako kwasny...dobra, to nie zapach tylko smrod. co to ma byc??
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 września 2005 - 08:47
Napisany 12 września 2005 - 09:06
Zatrucie organizmu...
Wsadź go do innego pojemniczka, który będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Wsadź go do innego pojemniczka, który będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 września 2005 - 09:15
a moze byc ten sam pojemnik tylko ze porzadnie umyty?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 września 2005 - 12:09
Jeżeli pojemnik dobrze wymyjesz i osuszysz to może być -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 września 2005 - 14:07
Skąd miałes te muchy? odłów czy z pudelka z pinek?
Napisany 15 września 2005 - 09:42
Sama złapałam i pewnie dlatego to całe zatrucie...
Napisany 17 września 2005 - 15:08
ja juz nie wiem...czy on zdechnie?caly czas ta maz sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów