Wybieram się do technikum weterynaryjnego w którym na zajęcia można przynosić swoich pupili. Posiadam 3 gekony (1-2) i chciałbym zrobić przenośne terrarium, aby zabierać samca na zajęcia (6-7 godzin), a po powrocie do mieszkania odstawiać go do samic. Czy nie zepsuje to ekosystemu i hierarchii w jakiej żyją? Terrarium służyło by jako ochrona dla niego (Na zajęciach mogą być psy, koty, węże, pająki, jaszczurki i inne zwierzęta.)
Przenośne terrarium dla lamparta na zajęcia praktyczne w technikum.
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 lipca 2012 - 22:30
Podobne tematy: Przenośne terrarium dla lamparta na zajęcia praktyczne w technikum. x
Sprzedam węże
Boa contrictor +terrariumlakapciul, Dzisiaj, 10:12 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, Wczoraj, 22:23 |
|
0 |
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Para Agam brodatych razem z terrarium i wyposażeniem Mazowieckietyskie12, Wczoraj, 08:30 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
terrarium
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Z czego i jak zrobić ściankę w terrariumKlaudixunia223, 04 sie 2021 |
|
0 |
![]() |
![]() |
Napisany 19 lipca 2012 - 22:50
Tylko na zajęcia praktyczne. Nie wiem dokładnie jak to się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2012 - 11:38
Gady nie należą do zwierząt, które można zabiera ze sobą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2012 - 13:02
jakoś mi się nie widzi, żeby nauczyciel w szkole chciał...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lipca 2012 - 18:00
Dzięki za odpowiedź. Mam jeszcze trochę czasu i wszystkiego się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów